SKULPTURPARK I PROCESS

17 kunstnere er nu i gang med at skabe skulpturpark indenfor samtidskunst, som fortolker FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

17 Goals on My Mind har udvalgt 17 kunstnere, både danske og internationale kunstner med gode erfaringer og kvalifikationer, som er i gang med at lave deres skulpturer til vores kommende skulpturpark i Anneberg Kulturpark, en del af UNESCO Global Geopark Odsherred

De 17 kunstnere skal hver især skaber en kunstnerisk fortolkning af et bæredygtigt udviklingsmål. Skulpturerne placeres i Annebergparken, et tidligere hospitalskompleks for psykiske syge med en meget speciel atmosfære samt en storslået arkitektur og natur. Kunstnerne skal arbejde sammen med en samfundsmæssig gruppe fra Odsherred kommune. Grupperne kunne for eksempel være unge mennesker, en landsby, en sportsforening eller fiskere. Odsherred Kommune vil stå for mobiliseringen af grupperne. 

Hele projektet med de 17 verdensmål forventes påbegyndt december 2020 og slutter i juli 2022.​

FN's 17 verdensmål

for bæredygtig udvikling

Fn's verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på fn topmødet i new york den 25. September 2015.

Det markerede en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden. 

Citat

”Det er er dejligt, at vi kan støtte ildsjæles arbejde og et stærkt lokalt fællesskab.

Når det så også med afsæt i FNs Verdensmål med kreative indsatser vil skabe opmærksomhed omkring vores lokalområde, er det en fornøjelse, at vores moralske opbakning kan bakkes op af en rigtig pæn økonomisk støtte.”

Petter Schøndorff / Direktør / Spar Nord Holbæk

Støtte

17 Goals on My Mind - Skulptur Park er støttet af:

unesco global geopark odsherred logo
spar nord fonden logo

17 Goals on My Mind

Annebergparken 26A

4500 Nykøbing Sjælland, 

DENMARK

8B@kunstibrug.dk

  • Instagram - Hvid Circle
  • w-facebook

© 2020 lavet af 17 Goals on My Mind